Wat leuk! Jullie zijn of worden ouders.

Dat mag natuurlijk goed worden gevierd. Maar omdat de zwangerschap en kraamtijd veel energie kosten, is het wel belangrijk om je afspraken goed te plannen. Daarom hebben wij de kraamvisite agenda gemaakt.

Met deze online agenda kunnen kennissen, familie en vrienden hun kraambezoeken zelf plannen. Als je op bepaalde dagen of tijden geen bezoek kunt of wilt ontvangen, geven jullie dit zelf aan. Deze uren worden dan in de agenda weergegeven als 'bezet'.

Zodra er in jouw persoonlijke agenda een bezoek wordt gepland, word je door middel van een e-mail hiervan op de hoogte gesteld. Je kunt deze afspraak dan goedkeuren of afwijzen. In beide gevallen wordt je visite hiervan per mail op de hoogte gesteld. Keur je het bezoek goed? Dan worden de uren gemarkeerd als 'bezet'. Niemand anders dan jij en degene die de afspraak heeft geplaatst, kunnen deze wijzigen. Alles wordt namelijk met wachtwoorden beveiligd.

Belangrijk om te weten:

  1. De agenda kent twee views, het maandoverzicht en het weekoverzicht
  2. Jullie kunnen de agenda ook gebruiken voorafgaand aan de zwangerschap (bijvoorbeeld voor bezoeken aan de verloskundige)
  3. Om gebruik te maken van de kraamvisite agenda, dien je je eerst aan te melden met een e-mailadres en wachtwoord.Meer weten over de agenda, of aanmelden?

Klik dan op deze link